
עוגת בלדה

עוגת פס במידות 21 × 8 ס”מ, משקל 500 גרם
שתי שכבות מרנג אגוזי מלך ושקדים ושתי שכבות ביסקוויט שוקולד עדין, קרם שוקולד-אגוזי לוז על בסיס נוטלה

ביצים, ממרח קקאו ואגוזי לוז (29%) (סוכר, שמן סויה, פסטת אגוזי לוז, אבקת חלב, קמח סויה, אבקת קקאו, לציטין סויה, מתחלב 471-E, חומרי טעם וריח, מלח), סוכר, שומן צמחי, חמאה (10.6%), קמח (מכיל גלוטן), חלב, קורנפלור, שקדים (3.3%), אגוזי מלך (3.1%), אבקת קקאו, אבקת אפיה (סודה לשתיה, קורנפלור, חומר התפחה 450i-E), מלח, חומר משמר E-202


אנרגיה(קלוריות)
547
סך השומנים(גר’)
37.1
מתוכם : שומן רווי(גרם)
14.6
שומן טראנס
0.1>
כולסטרול(מ”ג)
177
נתרן(מ”ג)
91
סך הפחמימות(גר’)
47.5
מתוכם :סוכרים(גרם)
37.1
כפיות סוכר
9.25
עמילנים(גרם)
6.4
סיבים תזונתיים(גרם)
1.7
חלבונים(גרם)
8.2
ויטמין A(מק”ג)
163
ויטמין E(מ”ג)
2.5
ברזל(מ”ג)
3.1
זרחן(מ”ג)
100